MENU BAR

Tuesday, 9 December 2014

Mineral Coffee : Kopi untuk Kesihatan

Hari ni nak cerita sikit pasal Mineral Coffee ni. Sekarang ni macam dah jadi satu fenomena luar biasa pulak dengan Mineral Coffee ni, mana taknya, pergi mana-mana stokis semua kata "out of stock". Sampaikan nak restock untuk sendiri pun payah. hadoiii... dah jadi macam Fenomena Sabun Marine Essence la pulak. Mineral Coffee tiba-tiba mendapat permintaan yang sangat tinggi, Kenapa?? Sebab Mineral Coffee satu-satunya Coffee yang sangat bagus untuk kesihatan. Dengan hanya minum Mineral Coffee je korang boleh kurus, pesakit kencing manis, darah tinggi, tekanan darah rendah, obesiti, kolestrol dan macam-macam lagi penyakit kat malaysia ni, semua memberikan hasil yang positif selepas seminggu mengamalkan Mineral Coffee. Wowww!!! hebat betul Mineral Coffee ni. Apa yang membuatkan Mineral Coffee ni sehebat itu? Jom kita kaji.
Mineral Coffee
APA ITU MINERAL COFFEE?
Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Aroma kopinya yang wangi membangkitkan rasa segar, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

BAHAN UTAMA YANG TERKANDUNG DALAM MINERAL COFFEE
  • Kopi Robusta
  • Garam Buluh
STATUS HALAL
Ok, mesti ramai yang nak tau, halal ke tidak Mineral Coffee ni kan. Of course la HALAL ye sahabat-sahabat semua.
Halal Certificate
 KEISTIMEWAAN MINERAL COFFEE
  • Menariknya Mineral Coffee ni ianya kaya dengan sumber mineral dan magnesium. Seperti yang kita tahu ramuan utama Mineral Coffee ni salah satunya adalah Garam Buluh. Kalau korang nak tau dalam Garam Buluh ni terdapat 77 jenis mineral yang mana kesemua sumber mineral inilah yang akan membekalkan kalsium dan mineral semulajadi yang hilang dari tubuh badan kita setiap hari akibat daripada aktiviti harian dan pemakanan kita.
  •  
  • Menariknya lagi tentang Mineral Coffee ini, ianya tidak menggunakan gula biasa seperti gula yang kita gunakan seharian dirumah, tetapi ianya menggunakan ARTIFICIAL SUGAR. Tau tak apa dia Artificial Sugar tu?Artificial Sugar ni merupakan bahan pemanis yang 200 kali lebih manis dari gula biasa TETAPI TIDAK MEMPUNYAI KALORI. Dan disebabkan itulah apabila seseorang yang meminum Mineral Coffee ini dikatakan boleh menurunkan berat badan kerana Mineral Coffee menggunakan bahan pemanis TANPA KALORI (Artificial Sugar tu la)
  • Kandungan Garam Buluh yang menjadi bahan Utama didalam coffee ini bersifat tinggi Alkali (sama seperti air zam zam) yang mana ia akan meneutralkan kandungan asid yang ada didalam tubuh badan manusia. Dalam badan manusia ni sebenarnye ada asid. Apabila anda lapar, asid yang berada didalam badan seseorang tu akan menjadi bertambah pekat dan akan memedihkan perut dan apabila perkara ini berlaku otak akan bertindak balas dengan memberi arahan agar kadar metabolisma badan kita diturunkan dan oleh kerana itulah walaupun kita berlapar seharian sekalipun, berat badan kita tidak akan turun, malah inilah yang akan menyebabkan seseorang itu mudah mengalami GASTRIK.
TESTIMONI
Kalau setakat cerita macam tu je tak best pulak kan, mesti korang nak tengok sikit testimoni kan. so nak tengok testimoni-testimoni menarik korang boleh klik sini. 

So, if you interested to buy this Mineral Coffee ni can cotact me as below :

Suhada Zainudin
0136391612

AGEN DIPERLUKAN!!!
KAMI JUGA SEDANG MENCARI MEREKA YANG BERMINAT UNTUK MENJANA PENDAPAT DARIPADA RM500 - RM2000 SEBULAN. PADA YANG BERMINAT BOLEH JUGA CONTACT SAYA UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT MENGENAI CARA UNTUK MENJADI AGEN.

SAMBIL MINUM KOPI SAMBIL BUAT INCOME.

No comments:

Post a Comment