MENU BAR

Sunday, 21 December 2014

Shopping @ Zawara Johor Bahru

Bestnye semalam dapat jugak shopping kat zawara. Excited giler nak pegi zawara semalam, mana taknye, dah berpuluh kali kot sebut kata nak pegi zawara tapi asyik tak jadi je. asal nak pegi ada je halangan. tapi semalam nekad, walau apa pun terjadi tetap nak pegi jugak sebab tak boleh blah dah tengok baju-baju baru yang zawara keluarkan. cantikkkkk sangattttt!!!
Zawara Alicia Diamond
Ni la baju keluaran terbaru zawara yang buat i ols tak senang duduk. ikutkan hati boleh je beli online kat website dia, tapi macam tak best la plak sebab dah biasa sangat beli online kan. Skali Skala nak jugak jenguk Butiknya kan... tapi memang best giler la shopping kat zawara semalam, puas hati sangat-sangat. kalau nak di ikutkan nafsu membeli ni mau i ols shopping semua jenis baju yang ada dengan tudung-tudung skali. hahahaha.... tapi sabar.... sabar... next time kita boleh pegi lagi....

Nampak tak, punya seronok pegi zawara siap boleh blaja cara pakai shawl lagi... ni kakak ipar i ols ni... sakan dia, nak pilih tudung punya pasal sampai blaja lagi. Staff zawara pun sangat best & ohsem... sabar je layan kitaorg ni yang macam-macam... hahahaha.... rasa-rasanya sejam kitaorg dalam zawara tu nak memilih baju dan tudung punya pasal. Kakak ipar i ols ni tak reti nak menggayakan shawl, that's why sempat lagi belajar cara-cara nak pakai, tapi serius la... memang best sangat.
Settle shopping macam biasa la, wajib selfie dulu se das... hahaha.... Shopping time tengah sale memang ohsem sangat! Baju dari RM149 jadi RM129 je!!! Tudung pulak for all collection kalau ikut normal price RM39-49... but time sale ni beli 3 helai for only RM99!!! woww weeeee!!! memang kitaorg shopping sakan la semalam. hahahaha... seronok habis. paling best staff zawara siap snap picture kitaorg lagi, then upload kat IG dorg. Thank You zawara Johor Bahru!!! Insya'ALLAH we will come again!! wait for us!
Korang kalau tak tau kat mana Zawara JB ni meh nak bagitau location. Zawara JB ni kat Bandar Baru Uda, Jalan Pade Emas 1/4. Kawasan dia dekat area belakang Jakel tu... ada kawasan deretan kedai baru-baru kat situ. Try la shopping kat Zawara ni, sure korang jatuh cinta dengan collection dia.

No comments:

Post a Comment