MENU BAR

Tuesday, 3 March 2015

Testimoni Mineral Coffee : Tiada lagi Kolestrol, Darah Tinggi dan Kencing Manis

Woww!! Terbaik sangat testimoni mineral coffee ni. Selepas jadikan Mineral Coffee sebagi amalan harian, dan jadikan mineral coffee sebagai minuman harian, kini beliau sudah sihat!!!

Actually apa-apa pun supplement yang kita ambil kalau nak nampak kesannya memang kita kena jadikan ia sebagai satu amalan harian. Tapi kadang-kadang ada orang ambil supplement ni mereka susah nak amalkan, especially kalau ambil yang jenis tablet.

Tapi macam Mineral Coffee ni i bet tak susah kot nak amalkan sebab obviously it is coffee kan. Coffee ni pegi mana-mana pun orang minum, Kedai mamak, warung, kat rumah pun ramai je yang minum coffee. So tak susah la nak jadi kan amalan kan, lebih-lebih lagi for Coffee Lovers. Lagi la senang kan sbb mereka dah memang peminat coffee. Oh! not to forget, if you guys jenis yang tak suka minum coffee pun akan jadi suka bila minum Mineral Coffee ni tau. Sebab Mineral Coffee ni the texture sangat halus dan lembut. You can try it if you don't believe me. Memang sedap sangat bila u ols dah cuba sekali.

So, to all my readers here, kalau u ols ada parents, saudara mara, kawan-kawan, or sepupu yang ada penyakit kecing manis ke, masalah kolestrol & darah tinggi ke, even migrain sekali pun, i suggest u ols cadangkan Mineral Coffee ni pada dorang. Insya"ALLAH it will help. Even i sendiri pun setiap bulan belikan untuk my mum and my dad. Alhamdulillah my mum dah takda darah tinggi. My dad memang takde penyakit, but he loves coffee. 

Tak rugi tau u ols minum Mineral Coffee ni sebab Mineral Coffee ni kaya sangat dengan sumber Mineral & mempunyai kandungan Magnesium yang sangat tinggi. The best part is Semua peringkat umur boleh minum. Sangat-sangat berbaloi kalau beli. Satu family boleh minum.

Harga pun murah je, RM30/box. If you ols nak dapatkan harga lagi murah, boleh contact i. nanti i bagitau macam mana nak dapatkan harga yang lebih murah dan u ols boleh dapat benefit lagi.

Bagi yang berminat nak buat pendapat sampingan dengan Mineral Coffee ni pun boleh. Berbaloi sangat buat side income dengan coffee ni sebab u ols bayangkan, jual coffe je boleh dapat from RM500-RM1000 per month!! Best kan. At least boleh bantu tambah-tambah pendapatan u ols kan.Tahun ni ramai yang cakap Tahun Ekonomi sebab cabaran Ekonomi tahun 2015 ni sangat mencabar. So why not cari side income yang mudah dan murah camni kan. Berabaloi sangat. 

So if u ols berminat nak cuba Mineral Coffee ni for you self or minat nak buat side income can contact me as below. If you guys nak tau lagi info pasal Mineral Coffee ni, just simply click Here or Here.

Suhada Zainudin

0136391612


No comments:

Post a Comment