MENU BAR

Saturday, 7 November 2015

JAMU BIDAN : CARA RAWAT RAHIM/PERANAKAN DARI DALAM

Assalamualaikum semua. Malam ni nak share lagimpasal Jamu Bidan. Jamu bidan ni bukan jamu biasa biasa tau. Bestnye Jamu Bidan ni adalah kerana ianya terhasil daripada bahan bahan asli dari alam semulajadi dan tiada sebarang campuran bahan kimia. Paling penting ianya dihasilkan 100% secara HANDMADE (Buatan Tangan) tanpa menggunakan mesin. Kenapa? Kerana pengeluar mahu menjaga kualiti Jamu agar khasiatnya tidak terjejas.

Ok, hari ni odah nak share 1 testimoni. Feedback dari customer ni mengatakan bahawa SELERA MAKAN BELIAU SEMAKIN BERKURANG selepas mengamalkan Jamu Bidan dan apabila melakukan proses 'Insert' ( memasukkan 1-2 biji jamu ke dalam faraj) dan meruang (boleh lihat disini apa itu meruang) SEGALA KOTORAN YANG ADA DALAM RAHIM TELAH KELUAR! 

Testimoni Jamu Bidan : Selera Makan Kurang & Rahim Bersih!

Wahhhh!!!! Best kan baca testimoni ni. Bila selera makan dah kurang sure la boleh kurus kan. Selain membantu menjaga kesihatan dalaman wanita, jamu bidan juga boleh membantu menurunkan berat badan la kan. Haaaa.... tak rugi beli Jamu Bidan ni.

Bagi yang berminat untuk mencuba jamu bidan boleh hubungi odah ye. Bagi yang nak mengetahui info lanjut mengenai jamu bidan juga boleh hubungi odah terus. Jom tambat hati suami sama dengan jamu bidan ni. ;)

Harga Jamu Bidan : RM40
Kandungan : 60 biji

0136391612
SUHADA ZAINUDIN
PERUNDING KESIHATAN ANDA

No comments:

Post a Comment