MENU BAR

Saturday, 7 November 2015

JAMU BIDAN : MENEGANGKAN PAYUDARA & PERBANYAKKAN SUSU BADAN

Kali ni nak share entry pasal Jamu Bidan yang boleh bantu Menegangkan payudara & memperbanyakkan susu ibu. Menarik kan, 1 produk tapi macam-macam kegunaan yang boleh di buat. Selain menjaga kesihatan dalaman dan luaran kita, tapi boleh juga membantu dari segi kecantikan & penyusuan ibu-ibu hamil & berpantang. Jom tengok dulu testimoni customer ni.

Testimoni Jamu Bidan : Tegangkan Payudara & Banyakkan Susu

Best tak tengok testimoni ni? Best kan. Jamu Bidan ni dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi tau. Antara Ramuan yang terdapat dalam Jamu bidan adalah :

  • Herba Kencur
  • Daun Inai
  • Kunyit
  • Daun Sireh
  • Serapat
  • Manjakani
  • Kacip Fatimah
Ok. Sampai sini sahaja dulu perkongsian odah ye. Nanti odah share lagi dengan u ols. Bagi yang berminat nak dapatkan Jamu Bidan dan nak tau lebih banyak info mengenai Jamu Bidan boleh direct sms/whatsapp odah ye.

Harga Jamu Bidan : RM40
Kandungan : 60 biji
Cas pos : RM7

0136391612
Suhada Zainudin
Perunding Kesihatan Anda

No comments:

Post a Comment