MENU BAR

Tuesday, 3 November 2015

SET BERSALIN & BERPANTANG BAJET TERBAIK

Mengandung & Melahirkan adalah Anugerah paling indah dalam hidup seorang wanita kan. Lebih-lebih lagi bila kita melaluinye untuk pertama kali. Seronok, happy yang tak dapat nak digambarkan.


Oklah, taknak cerita panjang-panjang, hari ni odah nak share pasal SET BERPANTANG @ SET BERSALIN BAJET gabungan dari 2 produk hot ni iaitu rangkaian produk JAMU BIDAN & HERBAL PLUS. Haaaa.... murah je SET BERSALIN JB ni. Apa yang menariknya dengan SET BERPANTANG BAJET ni odah nak bagi FREE GIFT bagi setiap pembelian tau!

Lepas Bersalin of course la segala bentuk tubuh kita ni jadi berubah kan, sana jatuh sini jatuh, nak kasi servis kat cik abang pun dah tak mantap macam masa mula-mula kahwin dulu kan. Kita ni kalau sayang suami mesti nak bagi yang terbaik je kan untuk suami kita. Bukan setakat jaga makan pakai dia je, bukan setakat bagi dia anak je kan. Nak kasi suami hari-hari sayang & melekat je dengan kita selalu bukan susah pun. Bagi je dia angau dengan setiap layana kita ni. Sure tak cari lain dah.

Haaaa.... Nak tak kasik SERVIS baik utk encik abag lepas pantang nanti??? Bukan servis je baik, kasi mengancam sekali body tu, bagi mantap semua aset2 yang ada tu, tak nak kendur2 sana sini dah. Kalau nak u ols HARUS amek SET BERPANTANG BAJET ni. Wanita berpantang ni kan 3 bulan paling kurang tak boleh bersama dengan suami kan. Haaaaa.... masa ni la kita servis body kita bagi mantap balik. Bagi surprise sikit kat cik abang tu kan. Biar dia angau habis2 la. 

Ok, Jom tengok apa yang ada dalam SET BERSALIN BAJET ni :

SET BERPANTANG BAJET JAMU BIDAN & HERBAL PLUS 

KANDUNGAN SET BERPANTANG BAJET (60hari)

1. JAMU BIDAN = 2 botol
2. Gel V-DARA=1 botol
3. SERUM HERBA =1botol
4. HERBA TANGAS =1bekas
5. PAD HERBALPLUS = 3 pack

FREE 
Minyak telon herba bidara -1 botol
Jamu Milk Booster - 1 botol

Itu adalah kandungan yang terdapat dalam 1 set. Memang penggunaan dia cukup untuk sepanjang tempoh berpantang. Complete untuk penjagaan luar dan dalam dan untuk baby sekali.

Harga sebenar untuk, 1 set ni adalah RM336.00 tau. Tapi sekarang ada promosi istimewa tau. Anda cuma perlu bayar RM240 sahaja untuk 1 set! Jimat RM96!

Haaa... tunggu apa lagi? Jom la cept dapatkan SET BERPANTANG BAJET ni. PROMOSI SAH SAMPAI 30hb November ni je tau.

0136391612
Suhada Zainudin

No comments:

Post a Comment