MENU BAR

Thursday, 1 September 2016

UlangTahun Pertama Jamu Bidan!



Alhamdulillah... Genap setahun sudah Jamu Bidan hari ini! Alhamdulillah jugak ALLAH SWT mempertemukan odah dengan Team Jamu Bidan sewaktu awal kemunculannya dahulu. Syukur YA ALLAH. Setelah setahun bersama Team Jamu Bidan, pelbagai ujian dan dugaan ditempuhi bersama, susah senang, jatuh dan bangun, Team Jamu Bidan saling menyokong dan membantu antara satu sama lain. Semangat perjuangan antara kami semua sangat kukuh dan harmoni. Ukhuwah yang terjalin membuatkan Jamu Bidan terus kukuh seperti hari ini.

Jom hayati sikit ucapan ikhlas dari pengasas kami Empayar Jamu Bidan :


Dgn lafaz bismillah...puji pujian hanya pada Allah yg memberi rezeki dan kekuatan pada kita semua utk terus berada dlm bisness jamu bidan kita hari ni..sujud syukur kak da hanya pada Allah...tanpa pertolongan Allah jamu bidan tak akan sehebat ini....dgn rasa syukur krn Allah sempena kelahiran Jamu Bidan ini..... dibulan september kak da dapat ilham drpada Allah utk pasarkan jamu ini setelah hampir setahun juga dlm simpanan dan amalan kak da secara peribadi....hadirnya jamu bidan mgubah segala khidupan kak da 360 darjah...terutamanya dr sahsiah diri....tingkah laku dan cara bfikir:sob:....redha atas apa yg berlaku...bnykkn bsyukur dgn apa yg ada walau sekecil kecil ujian...ksyukuran bukan dr segi kebahagiaan sahaja tetapi juga dgn ujian...itulah sebab jamu bidan masih btahan hingga harini...aura dan support dr team juga amat lah kak da hargai..tanpa anda semua siapalah jamu bidan ini...kak da tak mampu nak bls..hanya Allah sahaja yg layak..semuanya dr Allah buat anda hamba pilihan:sob:...sblum bmula nya perniagaan ini kak da minta Allah pilihkan anda semua utk jamu bidan..bkn kak da yg pilih..maka btukar ganti dan pergi stokis dan ajen kak da lebih blapang dada..krn ini semua Allah yg aturkan...maka kak da nk pesan buat semua jika ada ajen kita yg stop...yg tarik diri..yg takmo buat dah biz...yg tak boleh pergi jauh...blapang dadalah krn semua dgn izin Allah..rezeki Allah juga luas..yg pergi pasti tumbuh bganti dgn yg lagi baik...percayalah...

SELAMAT ULANG TAHUN TEAM JAMU BIDAN...KAK DA SYG ANDA SEMUA

WE LOVE JAMU BIDAN!

No comments:

Post a Comment