MENU BAR

Monday, 26 November 2018

AMOORA SUPERFOOD : MAKANAN MEWAH NUTRISIAmoora Superfood merupakan makanan yang mewah dengan nutrisi, lebih-lebih lagi Mikronutrisi, ia menggabungkan 15 jenis makanan yang disebut oleh Allah di dalam Al Quran. Apabila Allah merakam di dalam Al Quran, pasti ada kesan signifikan pada jasad dan roh manusia.
Istimewa nya Amoora Superfood, apabila ia diadun segar tanpa masak menjadikan ia nya makanan yang kaya dengan enzim enzim hidup yang akan membantu memenuhi keperluan nutrisi manusia.
Varieti kurma, terutama nya Ajwa yang diadun sebati dengan kismis hitam, serta dicampur buah buahan kering seperti buah tin dan Aprikot yang kaya dengan flavonoid menjadikan ia disambut mesra oleh lidah.

Apa pula apabila, disimbah perahan segar jus delima dan buah tin di dalam nya. Diserikan pula madu Sidr dari Yaman. Serta dilengkapkan pula rasa lemak enak minyak kelapa dara campuran pati 100 bunga yang dihasilkan sendiri oleh keluarga pengasas.
Menambah seri Amoora Superfood apabila direnjiskan pula Minyak Zaitun dari Pokok tertua di dunia dari Palestin. Serta di lengkapi oleh taburan organik Chia seed, habatussawda, halba dan Al Manna menjadikan Amoora Superfood mewah dengan pelbagai vitamin dan mineral, serta mikronutrisi yang sangat diperlukan oleh tubuh badan manusia.
Amoora Superfood kaya mikronutrisi.
Cukup di ambil sedikit, namun khasiat dan barokah Nya membukit dengan izin Allah.

Whatsapp cik odah jika anda berminat untuk dapatkan atau ingin mencuba AMOORA SUPERFOOD

www.wasap.my/601120970419 Join channel utk lihat lebih byk info & testimoni t.me/amoorasuperfoodbySZ

No comments:

Post a Comment